Marocká nana máta

Žufánek přímo ze zdroje přímo v centru hlavního města u Národního divadla na prodejně podle Gusta obchod.
Marocká nana máta Žufánek geist. Divoce rostoucí varieta máty kadeřavé, kterou jsme u nás zavřeli do destilačního kotle a dostali z ní to nejlepší. Mátu si po staletí všichni spojují se svěžestí a chladivým účinkem. V Maroku se zkřížila a vznikl z ní klon, který je známý po celém světě. Nana máta. Mentha spicata var. Nana. Má vysoký obsah mentolu, ale není tak štiplavá, jako máta peprná. Naopak je krásně nasládlá, čehož se hojně využívá při přípravě slavného marockého čaje. U Žufánků z ní udělali čaj podle našeho způsobu. Marocká nana máta Žáfínek geist. Opravdu velké množství v lihovaru dlouze macerovali a poté pomalu destilovali. Výsledkem je hladký mátový destilát s pronikavou vůní a dlouhou dochutí. Máte je skvělá jako digestiv, jako osvěžující aperitiv, ale můžete ji přidat i do dezertů a nebo kávy. Lepší mátovou esenci totiž nenajdete
A jsou tu i další zajímavé produkty - ochutnejte
Přijďte si osobně koupit všechny oblíbené alkoholické nápoje z lihovaru Žusy s.r.o.k nám. Tak na Vaše zdraví
Moroccan Nana Mint Zufanek - Nana mint is a wild variety of spearmint. We brought it to our still to get the best the plant had to offer. For centuries, mint has been associated with freshness and its cooling effects. It was hybridised in Morocco, creating a clone of worldwide fame: Nana mint, Mentha spicata var. Nana. It has a high menthol content, but is less pungent than peppermint. By contrast, nana mint is sweetish, which is why it is used for the famous Moroccan tea.
We used it to make tea our way. Long maceration of a large quantity of mint, followed by slow distillation, resulting in a smooth mint spirit with a penetrating flavour and long aftertaste. It’s excellent as a digestif, or as a refreshing apéritif, but you can also add it to desserts or coffee. You won’t find a better mint essence.
Moroccan Nana Mint Zufanek - Nana mint is a wild variety of spearmint. We brought it to our still to get the best the plant had to offer.
 
For centuries, mint has been associated with freshness and its cooling effects. It was hybridised in Morocco, creating a clone of worldwide fame: Nana mint, Mentha spicata var. Nana. It has a high menthol content, but is less pungent than peppermint. By contrast, nana mint is sweetish, which is why it is used for the famous Moroccan tea.
 
We used it to make tea our way.
 
Long maceration of a large quantity of mint, followed by slow distillation, resulting in a smooth mint spirit with a penetrating flavour and long aftertaste.
 
It’s excellent as a digestif, or as a refreshing apéritif, but you can also add it to desserts or coffee. You won’t find a better mint essence.

Na otázku, kde seženu kvalitní absinthe je odpověď velmi jednoduchá. Tady a právě teď. Destilát z bylin kup zde jako dárek pro kamaráda, pro muže k svátku, k narozeninám, na Vánoce i jen tak pro sebe na dnešní den.

Kontaktujte nás