Absinthe St. Antoine

Žufánek přímo ze zdroje přímo v centru hlavního města u Národního divadla na prodejně podle Gusta obchod.
Absinthe St. Antoine Žufánek. Legendární, tajuplný a hříšný nápoj bohémů, umělců a barových povalečů, připravený dle původního receptu a postupu. Absinthe St. Antoine se zrodil průtahovou destilací vybraných bylin včetně pelyňku pravého (Artemisia absinthium) a pelyňku pontského (Artemisia pontica).
 
S odkazem na naše motto „100% přírodní produkty“ jsme absinth připravili pouze z přírodních ingrediencí. Základ tvoří velejemný líh z lihovaru Kojetín, ve kterém se po přesně stanovenou dobu macerují nejkvalitnější byliny. Po maceraci dochází k destilaci, ze které vznikne čirý destilát. Do takto vzniklého destilátu přidáme další díl bylin, které dodají absintu specifickou barvu a ještě více umocní již tak úžasnou vůni a chuť.
 
V absintu nejsou žádná sladidla, barviva, umělá aromata, jedná se o kompletně přírodní produkt jako z nejslavnějšího období Belle epoque a na kterém by si dnes s chutí pochutnávali umělci jako Vincent Van Gogh, Toulouse Lautrec, Ernest Hemingway a další.
 
Moderní svět rozlišuje v současnosti dva druhy absinthu. První je francouzský (nebo švýcarský), který se vždy destiluje a označujeme ho jako pravý absint (absinthe). Pije se celá staletí ředěním studenou vodou obvykle v poměru 1:3. Důsledkem se mléčné zakalení nápoje, takzvaný louche.
 
Druhým typem je východoevropská varianta s označením absinth (bez posledního „e“), vzniklá v devadesátých letech v České republice, často modravé, červené či jinak chemické barvy. Je míchán za studena pomocí lihu, aromat, extraktů a obarven chemickými barvivy (éčka). České absinthy ale v žádném případě nepředstavují původní podobu tohoto nápoje a kvůli nim si můžete bohužel pokazit dojem o pravém absintu, který vypadá, chutná a voní úplně jinak.
Absinthe St. Antoine Žufánek. Legendární, tajuplný a hříšný nápoj bohémů, umělců a barových povalečů, připravený dle původního receptu a postupu. Absinthe St. Antoine se zrodil průtahovou destilací vybraných bylin včetně pelyňku pravého (Artemisia absinthium) a pelyňku pontského (Artemisia pontica).
 
S odkazem na naše motto „100% přírodní produkty“ jsme absinth připravili pouze z přírodních ingrediencí. Základ tvoří velejemný líh z lihovaru Kojetín, ve kterém se po přesně stanovenou dobu macerují nejkvalitnější byliny. Po maceraci dochází k destilaci, ze které vznikne čirý destilát. Do takto vzniklého destilátu přidáme další díl bylin, které dodají absintu specifickou barvu a ještě více umocní již tak úžasnou vůni a chuť.
 
V absintu nejsou žádná sladidla, barviva, umělá aromata, jedná se o kompletně přírodní produkt jako z nejslavnějšího období Belle epoque a na kterém by si dnes s chutí pochutnávali umělci jako Vincent Van Gogh, Toulouse Lautrec, Ernest Hemingway a další.
 
Moderní svět rozlišuje v současnosti dva druhy absinthu. První je francouzský (nebo švýcarský), který se vždy destiluje a označujeme ho jako pravý absint (absinthe). Pije se celá staletí ředěním studenou vodou obvykle v poměru 1:3. Důsledkem se mléčné zakalení nápoje, takzvaný louche.
 
Druhým typem je východoevropská varianta s označením absinth (bez posledního „e“), vzniklá v devadesátých letech v České republice, často modravé, červené či jinak chemické barvy. Je míchán za studena pomocí lihu, aromat, extraktů a obarven chemickými barvivy (éčka). České absinthy ale v žádném případě nepředstavují původní podobu tohoto nápoje a kvůli nim si můžete bohužel pokazit dojem o pravém absintu, který vypadá, chutná a voní úplně jinak.
 
Absinthe St. Antoine Zufanek spirit. The legendary, mystical and sinful drink of bohemians, artists and barflies, prepared according to an orginal French recipe and process. St. Antoine Absinthe is born by the slow distillation of select herbs, including the wormwoods Artemisia absinthium and Artemisia pontica.
 
In accordance with our motto, “100% all-natural products”, we formulated our absinthe utilizing only natural ingredients. The base is high-quality grain neutral spirit, into which select herbs and spices are macerated for a precisely determined amount of time. The entire macerate is then distilled, from which we obtain a clear spirit. Into this resulting distillate we then add a second selection of herbs which gives absinthe its specific color and further enhances the already heady aroma and flavor.
 
Absinthe (properly written absint and not absinth in Czech) is an alcoholic beverage produced first and foremost from wormwood, anise, fennel along with other herbs (lemon balm, hyssop, Roman wormwood and more).
 
The modern world currently distinguishes two types of absinthe. The first is French (or Swiss), which is always distilled. This is what we refer to as real absinthe. It has been served for centuries, diluted with cold water, commonly in the ratio of 1:3. The resulting drink has a milky opacity, the so-called louche.
 
The second type is an Eastern European variant, often referred to as absinth (without the final e), created in the 1990s in the Czech Republic, frequently exhibiting a chemically-induced blue, red or other unnatural color. It is cold mixed using alcohol, extracts, artificial flavors and colored with synthetic dyes. These Czech absinthes do not at all epitomize the original form of this drink, but because of them, unfortunately, many get the wrong impression about the nature of real absinthe, which looks, tastes and smells completely different.
A jsou tu i další zajímavé produkty - ochutnejte
Přijďte si osobně koupit všechny oblíbené alkoholické nápoje z lihovaru Žusy s.r.o.k nám. Tak na Vaše zdraví
Absinthe St. Antoine Zufanek spirit. The legendary, mystical and sinful drink of bohemians, artists and barflies, prepared according to an orginal French recipe and process.
 St. Antoine Absinthe is born by the slow distillation of select herbs, including the wormwoods Artemisia absinthium and Artemisia pontica. In accordance with our motto, “100% all-natural products”, we formulated our absinthe utilizing only natural ingredients. The base is high-quality grain neutral spirit, into which select herbs and spices are macerated for a precisely determined amount of time. The entire macerate is then distilled, from which we obtain a clear spirit. Into this resulting distillate we then add a second selection of herbs which gives absinthe its specific color and further enhances the already heady aroma and flavor.
Absinthe (properly written absint and not absinth in Czech) is an alcoholic beverage produced first and foremost from wormwood, anise, fennel along with other herbs (lemon balm, hyssop, Roman wormwood and more). The modern world currently distinguishes two types of absinthe. The first is French (or Swiss), which is always distilled. This is what we refer to as real absinthe. It has been served for centuries, diluted with cold water, commonly in the ratio of 1:3. The resulting drink has a milky opacity, the so-called louche. The second type is an Eastern European variant, often referred to as absinth (without the final e), created in the 1990s in the Czech Republic, frequently exhibiting a chemically-induced blue, red or other unnatural color. It is cold mixed using alcohol, extracts, artificial flavors and colored with synthetic dyes. These Czech absinthes do not at all epitomize the original form of this drink, but because of them, unfortunately, many get the wrong impression about the nature of real absinthe, which looks, tastes and smells completely different.
Na otázku, kde seženu kvalitní absinthe je odpověď velmi jednoduchá. Tady a právě teď. Destilát z bylin kup zde jako dárek pro kamaráda, pro muže k svátku, k narozeninám, na Vánoce i jen tak pro sebe na dnešní den.

 

Kontaktujte nás