Salát Coleslaw a víno z Moravy

Nabídka kvalitních bílých a červených vín k dobrým salátům Přímý prodej Vín z Perné

Připravte si doma domácí salát a ochutnejte naše domácí červené víno. Zajímavá varianta oblíbeného salátu. Výborný jako příloha k masu nebo bagetce se šunkou. Salát Coleslaw - nic na to není, je to jednoduché, rychlé a zdravé. Zdravé saláty pro zdravý způsob života. Podávejte vždy s moravským vínem podle chuti, se smaženými karbanátky či řízky a vařenými brambory jako rychlou večeři. Skvělý je i se šunkou a křupavou bagetou jako lehký oběd. Americká jídla a víno z Moravy, ideální aliance a přátelství všech můžů a žen v kuchyni, bez rozdílu v barvě pleti a náboženského vyznání.
 
Klasický zeleninový salát, který se objevuje v mnoha různých verzích, my ho máme nejradši v té původní a originální americké podobě! Z ní to hezky a je to dobré. No a my na Moravě tento salát máme vždy spojený s červeným odrůdovým vínem Frankovka, loňský ročník, kde alkohol byl 11%obj, cukr pouze 3 gr, kulaté suché denní víno k odpolední svačince před večeří. Prostě tradiční salát se dobře skloubí s tradičním vínem. Při práci ve sklepě, po odpolední směně, při práci na vinohradu,  rychlé, lehké víno a salát, na které si může troufnout každý. Recept je však velice jednoduchý, proto to nebude nikterak složité se podívat na mobilu, pak pouze vyplnit náš objednávkový formulář, odeslat k nám do obchodu a o víno k salátu se Vám postaráme. Příprava jídla je stejná jako příprava objednávky, musíte mít vždy správné Ingredience. Na tento americký salát potřebujte mít doma tyto suroviny, červené víno by měl mít pokojovou teplotu, v letním horku si dávejte pozor na správné servírování zejména na letní zahrádce či posezení venku v horku, to vínu neudělá dobře. My si doma celer pěstujeme, kdo nemá zahrádku, měl by si vybrat celý, velký celer bulvu i s natí, dále vše co moderní kuchařka v kuchyni potřebuje za vybavení a dále pro porce pro dvě osoby 
½ bulvového celeru
citron
1 jablko
5 lžic majonézy
1 lžička citronové šťávy
1 lžíce dijonské hořčice
hrst sekané petrželky
sůl
pepř
vše běžně dostupné po celý rok! Pokud přijde větší návšteva, budete potřebovat také více vína, na odběr vín na celé kartony jsou slevy a výhody od vinaře, velkoobchodní slevy od jednoho kartonu máme pro všechny, nejenom pro firmy. Červené vínko si však připíjejte klidně již při přípravě, protože salát není o vaření ale o chuti a vůni, stejně jako u vína. U přípravy salátu nemusíte hlídat teploty, ni se vám nespálí, takže se dá vše dělat i venku. Postupujte tak, jak vám to vyhovuje, Oloupejte ½ bulvového celeru a nakrájejte ho na tenké nudličky také zvané julienne. Pak vše ihned pokapejte citronem, aby nezhnědly. Vykrojte z z 1 jablka jadřinec, pokud máte na zahrádce americké Granny Smith, bude salát opravdu dokonalý. Nakrájejte jej na tenké měsíčky a rovněž pokapejte citronem. Prošlehejte 5 lžic majonézy, 1 lžičku citronové šťávy, 1 lžíci dijonské hořčice, hrst sekané petrželky. Osolte, opepřete a zlehka promíchejte s celerem a jablkem, kdo byl přičinlivý, salát má hotový a dal ho do lednice uležet již včera, podle nás je druhý den o malinko lepší. 
Dobré pochutnání a nezapomeňte si u nás objednat to víno, máme kromě Frankovky i Cabernet Moravia a především Zweigeltrebe, lahvují se většinou dva, tři roky stará vína. Pokud nás hledáte na googlu, zadejte víno Perná