Pečená kachna, husa a k ní víno

Nabídka odrůdových bílých a červených vín ke kachně, k huse, ke všem jídlům!

Prodej vína Praha, vyberte si u nás víno k vašim oblíbeným masům na grilu. Připravte si doma své oblíbená velká i malá jídla s grilovaným masům. Ideální je k obědu i k večeři. My k masu na grilu připravíme dobré víno. Prodej a rozvoz vína po Praze. Víno do domu i do firmy, víno servis a dáme jídlo k pečenému drůbežímu masu. Prodej vína na prodejně v centru Praha 1, jsme v domě U Topičů, Národní č 9, dobrá cena a skvělá kvalita čeká i na vás. Víno pošleme celá ČR i k vaší pečené drůbeži. A jaká máme vína? Na všechny oslavy, víno k svátku, k narozeninám, k dobrému jídlu, v akci a slevě i na tento víkend je připravené také skvělé nealkoholické. Ano, víno bez alkoholu, dealko se také skvěle hodí ke všem typům a druhům drůbeže a k jejich úpravám. Víno pošleme celá ČR i k vaší pečené kachně. 
Prodej vína Praha po láhvi i celé balení výhodně. Vína z mnoha zemí i oblastí, výběr zajímavých odrůd ke všem druhům drůbežích mas, co existují. Vína jsou skvělým doplňkem k mnoha nejrůznějším pokrmům. Víno má tu moc jídla na harmonizovat, či je podtrhnout a dovést požitek z jídla k naprosté dokonalosti. Ke každému druhu drůbeže se proto hodí i jiné víno a jeho výběr byste neměli podceňovat.

Víno k pečené drůbeži. Miluji kachničku se zelím, máme ji doma skoro každý týden a není jich nikdy dost. Kdo hodně pracuje, musí mít sílu, kdo hodně pracuje, musí pít víno. Kdo pije víno, musí mít to naše. Vyberte si v Praze víno k uzenině. Bude se vám doma hodit, když budou u vás pečené hody

 

Čechám stejně frčí tradiční česká jídla a vína. Není nad dobré jídlo a My navíc milujeme tradici. Tradiční pečená kachna se zelím na červeném víně a jablkách, a pečeným bramborem a Rulandské modré z vinice po Svatý kopečkem, Modrý Portugal z tratě Pravá Klentnická, Zweigeltrebe z nejlepší poloh pod Pálavou Pravá Bavorská. Opět jedno jídlo, které je v české kuchyni pevně zakořeněno, a je to moc dobře. Tradiční domácí kachna = kmín a sůl. Kachna by se měla koupit raději chlazená, pokud ji nemáte jako my domácí! Minimálně den před pečením se musí očistit a osušit a v lednici nechat oschnout. Sušší kůže na drůbeži je pak zárukou křupavosti kůrčičky. Kachnu nasolte a nakmínujte podle své libosti zevnitř i zvenčí, připravte si však hodně červeného vína na podlévání a nalévání sama od sebe. Před tím pícháme a to také rádi, tuto disciplínu máme o ránu rádi na rozdíl od nebohé kachny. Jehlou propíchejte kůži všude tam, kde se vyskytuje tuk. Nechto to ji ubodat, ale píchejte hezky vodorovně pouze do kůže , hlavně ale nepropíchnout maso. Velký pekáč s kachnou vložte do trouby na rošt, pod něj ještě velký plech a do ně nalejte hodně horkou vodu. Diky tomu bude v troubě vysoká vlhkost, a kachna se nevysuší. Pečte 1 a ¾ hodiny při 180°C, neotáčejte a prsa nahoru, pak otočit a prsa dolů po hodině pečení.Když je hřbet zlatý, otočte a prsa zase nahoru a dopečte. Jak vidíte, všechno naše tajemství spočívá v tom, kde jsou prsa, jak se k nim natočit a jak správně píchat kachnu před pečení. Co by to bylo za kachnu bez moravského zelí, my podáváme dušené červené hlávkové zelí na červeném víně a jablkách. Připravujeme si je na kachním sádle s opečenou cibulí a domácími jablky včetně slupky. Nakrájené a mírně nasolené zelí podléváme suchým červeným vínem – používáme domácí Portugal. Domácí zelí ke kachně by mělo být spíše sladší, kyselost jídla Vám zajistí víno a jablka. Zelí si připravujeme sami a raději den den dva před jídlem, kachnu máme většinou v neděli k obědu, takže zelí se nám hezky od pátku hezky naleží. K domácímu zelí u nás podáváme vlastní brambory, ke kachně podáváme pečené s kmínem. No a víno si každý vybere sám, já než si dám víno, při jídle si dám hořké pivo pro chlapy. Celý týden se těšíme na neděli a každý měsíc doma připravujeme drůbež na všechny způsoby. A kdo by se netěšil opět na nové víno a Svatováclavské hody než vinaři. Pro všechny Čechy a Moravany gastronomickým svátkem, a pro husy pohromou, pro vinaře požehnání. Svatomartinská husa a Svatomartinské víno i letos v listopadu před Vánoci. Objednávejte všichni včas víno k jídlu, červené moravské víno přivezeme i Vám, víno z Moravy do domu a donáška vína až ke stolu, kde se dobře vaří a pije naše víno.