Krab Kamčatský

Prodej ihned v centru Praha 1, v domě U Topičů, Národní číslo 9, dobrá cena čeká i na vás. Chatka krabí maso k vínu doručíme celá ČR. 
Je rozšířený v západních oblastech severního Tichomoří od Koreje po Kamčatku, na východě přes souostroví Aleuty k západnímu pobřeží Aljašky a na jih ke kanadskému pobřeží Tichého oceánu. Loví se intenzivně v celém areálu výskytu. Z důvodů značně klesajících stavů kraba kamčatského byly zavedeny ochranné předpisy – mladší samci s krunýřem do 137mm a samice se nesmí lovit. Po vylovení se krabi zpravidla vaří ihned na palubě lodi, vyvážejí se pouze mražení nebo zpracovaní v konzervách.
 
Poznávacím znakem jsou krátké trny na hřbetním krunýři a na nohách. Zbarvení těla je červenofialové, šířka krunýře je max. 20cm.
 
Krab kamčatský má maso vynikající chuti, výtěžek masa je poměrně vysoký. K dostání je předvařené maso v konzervách – King crab meat nebo chatka (kamčatské krabí maso). Hodí se na přípravu studených pokrmů

Prodej ihned v centru Praha 1, v domě U Topičů, Národní číslo 9, dobrá cena čeká i na vás. 

Kraba Kamčatského si kup zde

Prodejna v přízemí domu č.p. 9, vedle Raiffeisenbank, cca 50 metrů od Národního divadla

Krab kamčatský má maso vynikající chuti, výtěžek masa je poměrně vysoký. Na naší prodejně a eshopu je po celý rok dostání jako předvařené maso, které se prodává v různých složeních a je balené v konzervách pod názvy King crab meat nebo - li Chatka  - kamčatské krabí maso. Tato luxusní pochoutka a delikatesa aw vám bude hodit k našemu dobrému vínu, na přípravu skvělých pomazánek, na chlebíčky a na studené pokrmů. Chatka krabí maso k vínu doručíme celá ČR. Vyskytuje se a loví v západních oblastech severního Tichomoří od Koreje po Kamčatku, na východě přes souostroví Aleuty k západnímu pobřeží Aljašky a na jih ke kanadskému pobřeží Tichého oceánu. Loví se intenzivně v celém areálu výskytu. Z důvodů značně klesajících stavů kraba kamčatského byly zavedeny ochranné předpisy – mladší samci s krunýřem do 137mm a samice se nesmí lovit. Po vylovení se krabi zpravidla vaří ihned na palubě lodi, vyvážejí se pouze mražení nebo zpracovaní v konzervách. Poznávacím znakem jsou krátké trny na hřbetním krunýři a na nohách. Zbarvení těla je červenofialové, šířka krunýře je max. 20cm.

Kontaktujte nás