Kaviár

Prodej ihned v centru Praha 1, U Topičů, Národní 9, dobrá cena čeká i na vás. 

Kaviár si kup zde

Prodejna v přízemí domu č.p. 9, vedle Raiffeisenbank, cca 50 metrů od Národního divadla

Pochoutky, delikatesy a lahůdky k vínu. Vyhlášená dobrůtka všech labužníků. Kdo jednou ochutnal jednohubky nebo chlebíčky s kaviárem, už u něj zůstane. Mě se při vzpomínce na něj vždycky začnou sbíhat sliny jen když se podívám na oba obrázky, Dnes si dám, hned jak otevřu lednici. A k tomu dobré víno.
Prodej kaviáru v centru Praha 1, v domě U Topičů, Národní číslo 9, dobrá cena čeká i na vás. Dobré víno a jikry z lososa- to jde k sobě. vyrábí z jiker (vajíčka) sladkovodních i mořských jeseterovitých či lososovitých ryb a rozděluje se na pravý (černý) kaviár a nepravý (červený) kaviár.
 
Delikatesa vyrobená dle tradiční staroruské receptury z nemražených lososích jiker. 
Co je to kaviár a co o něm víme? Že to rozhodně není laciná záležitost, ale že to stojí za ho rozhodně jednou za čas ochutnat. Kaviár je vyhlášená pochoutka všech labužníků. Není divu. Kdo jednou ochutná jednohubky nebo chlebíčky s kaviárem, už se mu na něj vždycky budou sbíhat sliny jen při vyslovení jeho názvu.
 
 
 
V naší nabídce najdete pravý černý kaviár z jeseterových ryb, který bývá považován za nejlahodnější. Klasické recepty doporučují servírování na tmavém pečivu, toastu nebo na ruský způsob na tzv. blinách

Dobré víno a jikry z lososa - to jde k sobě. Vyrábí z jiker (vajíčka) sladkovodních i mořských jeseterovitých či lososovitých ryb a rozděluje se na pravý (černý) kaviár a nepravý (červený) kaviár. Delikatesa vyrobená dle tradiční staroruské receptury z nemražených lososích jiker. Elitní pravý kaviár jeseterový, malossol. Ať chceme nebo nechceme, pravý ruský kaviár se v Praze dá koupit celkem velmi dobře. 

Co je to kaviár a co o něm víme? Že to rozhodně není laciná záležitost, ale že to stojí za ho rozhodně jednou za čas ochutnat. Kaviár je vyhlášená pochoutka všech labužníků. Není divu. V nabídce naší prodejny a eshopu najdete pravý černý kaviár z jeseterových ryb, který bývá považován za nejlahodnější. Klasické recepty doporučují servírování na tmavém pečivu, toastu nebo na ruský způsob na tzv. blinách. Ti movitější z nás si ho dopřávají na plné lžíce.

 

Kontaktujte nás