Cava šumivé víno Španělsko

Prodej vína ihned v centru Praha 1, jsme v domě U Topičů, na Národní číslo 9, dobrá cena čeká na vás. 

Víno Cava si kup zde

Čpanělské šumivé víno si kup zde

Máme to nejlepší z proslulých vinic. Vyberte si druh vína, vychutnejte si skvělou pohodu. Neváhejte, Podle Gusta Obchod je e-shop nabízející široký sortiment kvalitních vín ze všech koutů země Španělska. Vína ze světově proslulých vinařských oblastí. V naší nabídce najdete všechny kategorie vín. Škála vín je ve Španělsku však velmi široká, napříč apelacemi, odrůdami a terroiry. Nesmíme kromě vyhlášených vín červených také zapomenout na čím dál tím populárnější bílá a růžová vína. 

Prodej vína Praha po láhvi i celé balení výhodně. Vína z mnoha apelací, výběr zajímavých odrůd ke všem druhům jídel, co existují. Vína jsou skvělým dárkem pro všechny běžné i slavností příležitosti. Víno šumiví Cava má tu moc vás okouzlit, harmonizovat a dovést požitek z konzumace skvělého vína k naprosté dokonalosti. Výběr vína v akci a ve slevě byste u nás neměli podceňovat, víno za skvělou cenu i na poslední kousky už na tento týden. Víno ze Španělska pošleme celá ČR až domů. Prodej vína ihned v centru Praha 1, jsme v domě U Topičů, na Národní číslo 9, dobrá cena čeká na vás. Víno ze Španělska pošleme celá ČR až domů. Šumivé víno CAVA Španělská Cava vyráběná metodou tradicionale tedy metodou dvojího kvašení v lahvi, nabízí prvotřídní kvalitu sektu za velmi příznivou cenu. Mnoho dovážených sektů ze Španělska se již chutí vyrovná pravým Champagne a Cremant z Francie. Vyrábí se převážně ze tří odrůd, Macabeo, Xarel-Lo a Perellada, ale i zde někteří španělší producenti experimentují s klasickými odrůdami Chardonnay a Pinot Noir. Označení Cava je známkou a garancí kvality, místa původu hroznů a výrobních postupů. Nakupte Sekt Freixenet Carta Nevada. Klasickým znakem Cavy je černá čtyřramenná hvězda, nebo samotný nápis Cava. K tomu, aby byla Cava opravdu dobrá, je potřeba se o ni velmi pečlivě starat od začátku procesu pěstování hroznů, po jejich sklízení a při zpracování.  Sklizené hrozny se lisují a z moštu je po prvotním alkoholovém kvašení získáno běžné, suché, nezajímavé až kyselé víno. Další biochemický proces je jablečno-mléčné kvašení, kdy dochází k přeměně ostré kyseliny jablečné v měkkou kyselinu mléčnou. Další operací je mísení vína, což je specifický postup k získání stylu a charakteru vína. Ke smísenému základnímu vínu se přidá tirážní likér, což je směs vína, cukru a vybraných kvasinek, víno se pak plní do lahví a uzavře se provizorním uzávěrem. Pak se víno uloží do nejhlubších sklepů, kde kvašení probíhá velmi pomalu, vytvářejí se aromatické látky, vůně i chuť a miniaturní bublinky oxidu uhličitého. Po ukončení druhotného kvašení je nutné uvolnit sediment a dostat ho do hrdla lahve a to otáčením lahví, tzv. střásáním. Čím déle pak víno zraje v lahvích, tím je jeho kvalita vyšší a výsledkem celé té dlouhotrvající práce je prestižní sekt Cava. Po odstranění sedimentu, někdy přidání expedičního likéru s malým množstvím cukru, se uzavírá korkovou zátkou, ochrannou kovovou čepičkou a drátěným košíčkem. Pak už nezbývá než dodržet všechny doporučené rady, jak se k šumivým vínům chovat, jak je nakupovat, doma před otevřením skladovat a jak je konzumovat na vašich oslavách, na vašich večírcích či jen tak posezení s přáteli.

Kontaktujte nás