Autentické víno - Abeceda vín

Víno od A-Z podle abecedy- víno kupte přímo od vinaře, obchod vínemSKLAD PRAHA

Vína si můžete v Praze přímo zakoupit po lahvích nebo kartonech. Prodáváme odrůdy, kterým nejvíce vyhovují podmínky v okolí pálavských vrchů. Vína zde dosahují vysokých hodnot přírodní cukernatosti a tento faktor jim dodává optimální základ pro jejich další vývoj. Dnes opět pro vás aktuálně nejnovější seznam vín v Praze. Víno ihned za sklepní ceny. Výběrové odrůdové Víno Popela z Pálavy. Objednejte u nás moravské víno Popela. Formulář na vyplnění je zde! Budeme se vám ihned věnovat. Víno z Pálavy -  vše od pěstování až po lahvování v duchu přírody. Tak jako vína z Pálavy, tak i vína těchto Autentistů opravdu nenajdete v běžné maloobchodní distribuci. Vína s rukopisem svého tvůrce, vína z Moravy. Nejsme spolek naturálních vinařů. Autentické není autistické, jejich víno je vyrobené dle zásad Autentistů a u nás na eshopu není k dostání. Bílá vína všeobecně se vyrábějí kvašením v sudech, červená ručním mestováním rmutu v otevřených kádích. Jsou to vína oxidativní, oranžová, nesířená.  Autentická vína můžete ochutnat v restauracích v Praze, zejména těch dražších. Kdo hledá na webu vína věrohodná, autentická, s rukopisem původu a svého tvůrce si musí najít na spolek autisté. Jejich vinice vylučují všechny syntetické herbicidy, insekticidy, akaricidy, fungicidy; jejich vinice se nesmí hnojit strojenými hnojivy, minimální počet keřů v nových výsadbách u nich činí nejméně 5000; výnos z 1 hektaru nesmí překročit 50 hl. Vína z Pálavy mohou být autentické i přesto, že tak nejsou vlastně označena. Autentická mohou být také i neoznačená všechna vína z Pálavy, která jsou vyrobena z hroznů, jež byly vypěstovány postupy co nejšetrnějšími k přírodě, tedy s vyloučením používání syntetických pesticidů. Vinaři z Moravy se při výrobě tohoto vína stávají pastýři fermentace, kde vylučují běžně používané nerezové nebo plastové nádoby, používá pouze a výhradně nádoby dřevěně, tedy sudy, nebo skleněné demižony a popřípadě kameninové nádoby. Autentisté vstupují do procesu výroby vína jen nezbytnými zásahy, jakým je například dolévání sudů; víno se vypařuje přes mikropóry dřeva a veškeré nádoby je nutno udržovat plné, aby nebylo víno příliš ve styku se vzduchem. Hledáte taková vína? Bio je dnes moderní! Pro nás konzumenty a milovníky vín je autentické víno takové, které je z hroznů vypěstovaných s minimem chemie, zpracované bez všelijakých usnadňujících a zbytečných příměsí, ve sklepě s nejmenším možným množstvím zásahů, odrážející nějakým způsobem odkud a od koho je. Víno, u kterého vinař nehledal, co všechno ještě může přidat aby jej vylepšil, ale spíše přemýšlel, jak dát co největší prostor pokud možno jen kvalitním hroznům, aniž by pokazil výsledný efekt.